Opbaring       

De opbaring kan thuis of in rouwcentrum Raadhof plaatsvinden.

       

Opbaring thuis

De overledene kan thuis worden opgebaard. Nabestaanden kunnen zelf bepalen wanneer zij een rouwbezoek brengen en zijn dan in een vertrouwde omgeving. Bij een thuisopbaring heeft u de keuze de overledene in een kist of in bed te leggen. De uitvaartverzorger komt dagelijks langs voor de controle en verzorging van de overledene.

 

In sommige gevallen zijn er bij de overledene thuis onvoldoende mogelijkheden voor een opbaring. Het is dan noodzakelijk gebruik te maken van het rouwcentrum.

      

Opbaring in rouwcentrum Raadhof       

De overledene kan in ons rouwcentrum aan de Ds. S. Tjadenstraat C-47 te Nieuwe Pekela worden opgebaard. Door gebruik te maken van dit centrum hoeft u geen mensen thuis te ontvangen tijdens deze moeilijke dagen, waarin er al van alles op u afkomt. Ook hoeft u niet de benodigde materialen in huis te halen.

       

Nabestaanden kunnen in overleg met de beheerder naar het centrum komen voor een rouwbezoek. De opbaring vind dan in overleg plaats in de familiekamer.

Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw R.W. Bosdijk - de Vries: 06 - 41 75 82 82.

       

Condoleren, uitvaartbijeenkomst.       

Een condoleance, het afscheid en/of een afscheidsdienst kan in rouwcentrum Raadhof plaatsvinden. De aula kan plaats bieden aan ongeveer 120 personen. In het rouwcentrum kan koffie/ thee/ fris worden geschonken en er zijn mogelijkheden om een broodmaaltijd te verzorgen. Ook is er een mogelijkheid om een beeldpresentatie te verzorgen. 

Voor leden van de vereniging Hulp in Nood is het gebruik van Aula Raadhof voor afscheidsdienst en/of condoleance kosteloos. 

      

Telefoon voor rouwbezoek rouwcentrum Raadhof       

Voor rouwbezoek kunt u contact opnemen met de mevrouw R.W. Bosdijk - de Vries onder nummer 06 - 41 75 82 82.